Kicsi Gesztenye Klub
’’A kaland folytatódik!’’

Tarts a Kicsi Gesztenye Klubbal Budapesten kizárólag az UP Újpesti Rendezvénytérben!

A Minimaxon már 9 európai országban s hazánkban is hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesejáték egy felvonásos színpadi showja varázslatos hangulattal, karokat és lábakat rögvest megmozgató dalokkal vár mindenkit, ahol a nevetés garantált! Lehetsz kicsi vagy nagy, fiú vagy lány, szülő vagy nagyszülő… a jókedv nem marad el! S az is biztos, hogy velünk énekelsz majd!

Ismerd meg szereplőinket, Napsugarat, Olly-t, Lufipofit és Gesztenyét, akik a 4 őselemet szimbolizálva (víz, tűz, levegő, föld) a bájos Lizával kalauzolják el a Gyerekeket szellemes párbeszédekkel és csodás dalokkal, hogy átadják nekik a mindennapi élethez kapcsolódó ismereteket, értékeket. A főszereplők segítenek levonni az adott történet tanulságát, mindezt Dobrády Ákos fülbemászó dalaival megkoronázva.

MYSTERIO csomag

Egyedülálló. Páratlan. Szuper exkluzív – Ez a limitált példányszámú Mysterio-csomag.

Előadásunkon Gyermeked olyan mesés csomag tulajdonosa lehet, mely a szó legszorosabb értelmében szem-szájnak ingere. Minden vágya egy közös kép Napsugárral, Gesztenyével, Ollyval és Lufival ? Ez most teljesülhet, hiszen a csomagot megvásárolva Gyermekedről közös képet készíthetsz hőseinkkel. A csomagban egy Minimelts fagyi, ásványvíz és egy fánk is benne foglaltatik.

Ne habozz sokáig! A Mysterio-csomag korlátozott számban vásárolható, előadásonként mindössze csak 80 darab!

Lepd meg Gyermeked a Mysterio-csomag kivételes élményével. 

A legutóbbi Kaland Budapesten!

Gyakran ismételt kérdések

Az előadás két éves kortól ajánlott.

Ezen előadáson kivételesen az előadás napján a 2. életévét még be nem töltött Gyermekeknek nem kell jegyet váltani, de ők kizárólag a szülő ölében ülhetnek, számukra nincsen szék biztosítva.

Nem. Családi és csoportos jegy sem váltható.
Minden 2 év feletti személynek egyenként meg kell vásárolni a jegyet.

Az előadás tervezett 75 perces, szünet nélkül.

Az Interticket Kft-vel partneri kapcsolatban álló jegyirodáknál országszerte lehetőség van személyes jegyvásárlásra. A jegyirodák listáját megtalálja a Jegyirodák oldalon.
Az előadások helyszíni pénztáránál nincs lehetőség jegyvásárlásra sem elővételben sem az előadás előtt. Jegyvásárlásnál javasoljuk időben megvásárolni a jegyeket a kicsigesztenye.jegy.hu oldalán, mert a jegyek hamar korlátozott számban lesznek elérhetőek a nagy érdeklődésre való tekintettel.

A jegy.hu oldal használatához az alábbi böngésző programok használatát javasoljuk: Mozilla Firefox, Google Chrome. Amennyiben ezektől eltérő böngészővel használja a felületet és a működés során hibát tapasztal, kérjük próbálja meg a fentebb jelzett programok valamelyikével a használatot.

Felhívjuk figyelmét, hogy a nézőteres jegykiválasztáshoz a böngésző programok újabb verziója javasolt.

Nem. Az Interticket online vásárlási rendszeren a jegyek időleges foglalása nem lehetséges. Amennyiben a jegyek kijelölésétől számított 12 perc múlva nem történik meg a jegyek kifizetése, a rendszer a kijelölt jegyeket automatikusan felszabadítja, és eladható állapotban visszahelyezi a nézőtérre.
Ezen az előadáson is mehet a Gyermekem a színpad elé táncolni?
A BOK Csarnokos előadásunkon kizárólag a Liza jegy vásárlásával van lehetőség a színpad előtti területen tartózkodni, ahogy az eddigi előadásainkon. Az egyéb, lelátós