Ajánlatkérés

Rendelhető Előadásunk

“MINI & MAX” Show
A Kicsi Gesztenye Klubbal

 

A jelenleg elérhető Gyermekprogramok széles palettáján teljesen új és rendkívüli érdeklődésre számottartó programot kínálunk, mely során 2 rendkívül erős és kedvelt brand: a MINIMAX és a Kicsi Gesztenye Klub közös mesejátékban szórakoztatják a Gyermekeket!

A 45 perces színpadi előadás egy mini mesemusical, melyben a Kicsi Gesztenye Klub széles körben ismert, roppant kedvelt dalai hangzanak el, melyeket rövid, szellemes prózai részek kötnek össze.

A történet szerint Mini és Max -a MINIMAX csatorna 2 emblematikus figurája- fogadja és köszönti a Gyerekeket. Elmondják, hogy a Klub főhőse, Liza elutazott, de ők elhozták a Klub 4 főszereplőjét, Gesztenyét, Olly-t, Napsugarat és Lufipofit, akikkel együtt adják elő a dalokat s akik az előadás egésze alatt részei a cselekményeknek. A szereplők interakcióra is szólítják a Gyermekeket az előadás alatt több alkalommal.

A Kicsi Gesztenye Klub és a MINIMAX közös sikere immáron -hazánkon kívül- 9 európai országban is óriási kedveltséget képvisel a nézők körében. A szellemes történetek mellett felcsendülő dalok Dobrády Ákos, eMeRTon díjas zeneszerző, előadó szerzeményei, a szövegek javarészét Várszegi Ákos és a számtalan irodalmi díjjal kitüntetett Szabó T. Anna jegyzi.

A Mini és Max show kedveltséget eredményező jellemzői:

– Magyarország legkedveltebb mesecsatornája, a MINIMAX és a színházi előadásairól is ismert, rendkívüli kedveltséggel bíró Kicsi Gesztenye Klub közös megjelenése a Gyermekek számára
– zenés, vidám, a figyelmet folyamatosan lekötő, könnyed produkció
– interakcióba vonja a Gyermekeket a mesejáték több pontján is
– nem támaszt különleges technikai igényeket (lásd a csatolt rider-t), mégis látványos, mesés megjelenésű produkció

Ajánlatkérés

  Rendezvény dátuma:

  Rendezvény jellege:

  Rendezvény fajtája:

  Rendezvény helye:

  Rendezvény létszáma:

  Hangtechnika

  Fénytechnika

  Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót. Adatvédelemi tájékoztató
  Print Friendly, PDF & Email
  Select your currency
  EUR euró
  X