A Legnagyobb Show a Legkisebbeknek!

Kicsi Gesztenye Klub

’’A legnagyobb show a legkisebbeknek!’’

A legnagyobb kalandra szólít most a Kicsi Gesztenye Klub!
Még sosem látott, grandiózus látvánnyal, felejthetetlen show a BOK Csarnokban 2018. November 24-25-én!
A már jól ismert kalandozások egy teljesen új, minden eddigi hangulatot túlszárnyaló hétvége keretében kerülnek megrendezésre, új történetekkel, új dalokkal, interaktív játékkal a BOK Csarnokban!
Rajongasz Lizáért, Olly-ért, Lufipofiért, Napsugárért és Gesztenyéért? Szereted Mysterio varázslatait? Kedveled dalainkat és kedves történeteinket? Akkor ne hagyd ki év végi nagy show-nkat, melyhez hasonlót még biztosan nem láttál!
Rajtad kívül több ezer kedves Klubtársad látogat el hétvégénk alatt helyszínünkre, mely minden eddiginél izgalmasabb látványelemekkel, fényekkel, zenékkel és számtalan meglepetéssel kecsegtet!
Gyere el a legnagyobb Kicsi Gesztenye bulira és érezd jól magad!
Várunk szeretettel!

Jegyek

Olly a legviccesebb, legpimaszabb, legcsíntalanabb szereplője mesénknek!

Ugye mennyi csibészséget láttatok már tőle? Nézzétek őt tovább helyszínünk lelátóinak legszélső részein, ahol tökéletes látvány nyílik kis kedvencedre, kedvező áron! Ne aggódj! Ülőhelyeden nem leszel vizes!

Várunk szeretettel!

Jegyeket a kicsigesztenye.jegy.hu oldalon vásárolhattok!

Lufi! Légies, pocakos, vicces kis figura!

Repcsijével felszántja az eget és fentről kémleli majd műsorunkat, büszkén integetve az égből! Nagyon szeretitek őt is, ugye?

A róla elnevezett székeink szintén légiesen kényelmes távolságokkal, remek színpadi rálátással büszkélkedhetnek, hogy Őt is jól láthassátok a színpadon! Szintén elérhető áras lelátói szekció, mely a pódiummal majdnem szemben, kicsit oldalsó elhelyezéssel várja foglalóit!

Okozzatok örömöt Lufinak és gyertek el!

Jegyeket a kicsigesztenye.jegy.hu oldalon vásárolhattok!

A legtündöklőbb lelátói szektorba szóló jegyünk! Igen! Napsugár nem bízta a véletlenre!

Szerette volna, ha mindenki jól látja szépségét, és meg-meg libbenő fodrait szoknyáján! Egy igazi királykisasszony Ő, nemdebár?

A színpaddal szemben elhelyezkedő lelátó bizonyos székeire szól, ahol közel 500 ember élvezheti a Legnagyobb Show-t a Legkisebbeknek!

Gyertek, és nézzétek meg napocskánkat! Ő nagyon vár Titeket!

Jegyeket a kicsigesztenye.jegy.hu oldalon vásárolhattok!

Klubunk névadó szereplője, a mindig bájos, okos és szerény Gesztenye!

Ő az, aki a Föld képviseletében tanít nekünk mindig valami újat, szépet vagy éppen érdekes ismeretet. Szeretitek őt, igaz? A Gesztenye jegy a legtökéletesebb lelátói nézőteret biztosítja Látogatóink számára, ahonnan az egyik legélvezetesebb műsorunkat végig nézni! A színpaddal szemben lévő lelátó középső szekcióját jelenti, mely az egyik legmesésebb látványt biztosítja!

Gyertek, gyertek!

Jegyeket a kicsigesztenye.jegy.hu oldalon vásárolhattok!

A bájos Liza! Bizony!

Ő az a cserfes Kislány, aki mindig, minden helyzetben a legbarátságosabb, legkedvesebb Szereplőnk! Sok gyermek kedvence! Gyönyörű hangjával és táncával varázsol el minket történetről történetre! A róla elnevezett jegy az úgynevezett V.I.P jegyünk, mely a színpaddal közvetlenül szemben, a lelátók előtt elhelyezkedő 382 fős terület!

Liza ezen jegyek megvásárlásával a legkényelmesebb és legtökéletesebb helyszínünkön kívül számtalan meglepetéssel szolgál! Ezen szektorban kényelmes, székes rendszert építettünk ki Nektek, ahol szabadon táncolhattok, elhagyhatjátok helyeiteket és közel kerülhettek kedvenceitekhez! Testközelből élvezhetitek Szereplőink mókázásait!

Tökéletes hangzás és látvány, interaktív szórakozás és jókedv! Ez a Liza jegy!

Jegyeket a kicsigesztenye.jegy.hu oldalon vásárolhattok!

Gyakran ismételt kérdések

Az előadás két éves kortól ajánlott.

Ezen előadáson kivételesen az előadás napján a 2. életévét még be nem töltött Gyermekeknek nem kell jegyet váltani, de ők kizárólag a szülő ölében ülhetnek, számukra nincsen szék biztosítva.

Nem. Családi és csoportos jegy sem váltható.
Minden 2 év feletti személynek egyenként meg kell vásárolni a jegyet.

Az előadás tervezett 75 perces, szünet nélkül.

Az Interticket Kft-vel partneri kapcsolatban álló jegyirodáknál országszerte lehetőség van személyes jegyvásárlásra. A jegyirodák listáját megtalálja a Jegyirodák oldalon.
Az előadások helyszíni pénztáránál nincs lehetőség jegyvásárlásra sem elővételben sem az előadás előtt. Jegyvásárlásnál javasoljuk időben megvásárolni a jegyeket a kicsigesztenye.jegy.hu oldalán, mert a jegyek hamar korlátozott számban lesznek elérhetőek a nagy érdeklődésre való tekintettel.

A jegy.hu oldal használatához az alábbi böngésző programok használatát javasoljuk: Mozilla Firefox, Google Chrome. Amennyiben ezektől eltérő böngészővel használja a felületet és a működés során hibát tapasztal, kérjük próbálja meg a fentebb jelzett programok valamelyikével a használatot.

Felhívjuk figyelmét, hogy a nézőteres jegykiválasztáshoz a böngésző programok újabb verziója javasolt.

Nem. Az Interticket online vásárlási rendszeren a jegyek időleges foglalása nem lehetséges. Amennyiben a jegyek kijelölésétől számított 12 perc múlva nem történik meg a jegyek kifizetése, a rendszer a kijelölt jegyeket automatikusan felszabadítja, és eladható állapotban visszahelyezi a nézőtérre.
Ezen az előadáson is mehet a Gyermekem a színpad elé táncolni?
A BOK Csarnokos előadásunkon kizárólag a Liza jegy vásárlásával van lehetőség a színpad előtti területen tartózkodni, ahogy az eddigi előadásainkon. Az egyéb, lelátós