A Legnagyobb Show a Legkisebbeknek!

Kicsi Gesztenye Klub

’’A legnagyobb show a legkisebbeknek!’’

A legnagyobb kalandra szólít most a Kicsi Gesztenye Klub!
Még sosem látott, grandiózus látvánnyal, felejthetetlen show a BOK Csarnokban 2018. November 24-25-én!
A már jól ismert kalandozások egy teljesen új, minden eddigi hangulatot túlszárnyaló hétvége keretében kerülnek megrendezésre, új történetekkel, új dalokkal, interaktív játékkal a BOK Csarnokban!

Rajongasz Lizáért, Olly-ért, Lufipofiért, Napsugárért és Gesztenyéért? Szereted Mysterio varázslatait? Kedveled dalainkat és kedves történeteinket? Akkor ne hagyd ki év végi nagy show-nkat, melyhez hasonlót még biztosan nem láttál!
Rajtad kívül több ezer kedves Klubtársad látogatott el hétvégénk alatt helyszínünkre, mely minden eddiginél izgalmasabb látványelemekkel, fényekkel, zenékkel és számtalan meglepetéssel kecsegtet!

Köszönjük, hogy ennyien eljöttetek a legnagyobb Kicsi Gesztenye bulira és jól éreztétek magatokat velünk!

A Legnagyobb SHOW számokban

0
Kifújt buborék percenként
0
Leengedett lufi

Előkészületek képekben

Gyakran ismételt kérdések

Az előadás két éves kortól ajánlott.

Ezen előadáson kivételesen az előadás napján a 2. életévét még be nem töltött Gyermekeknek nem kell jegyet váltani, de ők kizárólag a szülő ölében ülhetnek, számukra nincsen szék biztosítva.

Nem. Családi és csoportos jegy sem váltható.
Minden 2 év feletti személynek egyenként meg kell vásárolni a jegyet.

Az előadás tervezett 75 perces, szünet nélkül.

Az Interticket Kft-vel partneri kapcsolatban álló jegyirodáknál országszerte lehetőség van személyes jegyvásárlásra. A jegyirodák listáját megtalálja a Jegyirodák oldalon.
Az előadások helyszíni pénztáránál nincs lehetőség jegyvásárlásra sem elővételben sem az előadás előtt. Jegyvásárlásnál javasoljuk időben megvásárolni a jegyeket a kicsigesztenye.jegy.hu oldalán, mert a jegyek hamar korlátozott számban lesznek elérhetőek a nagy érdeklődésre való tekintettel.

A jegy.hu oldal használatához az alábbi böngésző programok használatát javasoljuk: Mozilla Firefox, Google Chrome. Amennyiben ezektől eltérő böngészővel használja a felületet és a működés során hibát tapasztal, kérjük próbálja meg a fentebb jelzett programok valamelyikével a használatot.

Felhívjuk figyelmét, hogy a nézőteres jegykiválasztáshoz a böngésző programok újabb verziója javasolt.

Nem. Az Interticket online vásárlási rendszeren a jegyek időleges foglalása nem lehetséges. Amennyiben a jegyek kijelölésétől számított 12 perc múlva nem történik meg a jegyek kifizetése, a rendszer a kijelölt jegyeket automatikusan felszabadítja, és eladható állapotban visszahelyezi a nézőtérre.
Ezen az előadáson is mehet a Gyermekem a színpad elé táncolni?
A BOK Csarnokos előadásunkon kizárólag a Liza jegy vásárlásával van lehetőség a színpad előtti területen tartózkodni, ahogy az eddigi előadásainkon. Az egyéb, lelátós

Print Friendly, PDF & Email
Select your currency
HUF Magyar forint
X