November 24-25. BOK Csarnok ”A legnagyobb show a legkisebbeknek!”

Felejthetetlen show még sosem látott, grandiózus látvánnyal, interaktív játékkal a BOK Csarnokban 2018. November 24-25- én! Gyere el a legnagyobb Kicsi Gesztenye bulira és érezd jól Magad!

A legnagyobb kalandra szólít a Kicsi Gesztenye Klub!

Még sosem látott, grandiózus látvánnyal, felejthetetlen show a BOK Csarnokban 2018. November 24-25-én!
A már jól ismert kalandozások egy teljesen új, minden eddigi hangulatot túlszárnyaló hétvége keretében kerülnek megrendezésre, új történetekkel, új dalokkal, interaktív játékkal a BOK Csarnokban!
Rajongasz Lizáért, Olly-ért, Lufipofiért, Napsugárért és Gesztenyéért? Szereted Mysterio varázslatait? Kedveled dalainkat és kedves történeteinket? Akkor ne hagyd ki év végi nagy show-nkat, melyhez hasonlót még biztosan nem láttál!
Rajtad kívül több ezer kedves Klubtársad látogat el hétvégénk alatt helyszínünkre, mely minden eddiginél izgalmasabb látványelemekkel, fényekkel, zenékkel és számtalan meglepetéssel kecsegtet!
Gyere el a legnagyobb Kicsi Gesztenye bulira és érezd jól magad!
Várunk szeretettel!

Jegyvásárlás a kicsigesztenye.jegy.hu oldalon!

 

Gyakori kérdések:

Hány éves kortól ajánlott A Kicsi Gesztenye Klub?
Az előadás két éves kortól ajánlott.

Azon 2 év alatti gyereknek is szükséges jegy, aki a kísérője ölében üli végig az előadást?
Ezen előadáson kivételesen az előadás napján a 2. életévét még be nem töltött Gyermekeknek nem kell jegyet váltani, de ők kizárólag a szülő ölében ülhetnek, számukra nincsen szék biztosítva.

Tudok családi vagy csoportos jegyet váltani?
Nem. Családi és csoportos jegy sem váltható.
Minden 2 év feletti személynek egyenként meg kell vásárolni a jegyet.

Milyen hosszú a darab?
Az előadás tervezetten 75 perces, szünet nélkül.

Hol tudok személyesen jegyet vásárolni?
Az Interticket Kft-vel partneri kapcsolatban álló jegyirodáknál országszerte lehetőség van személyes jegyvásárlásra. A jegyirodák listáját megtalálja a Jegyirodák oldalon.
Az előadások helyszíni pénztáránál nincs lehetőség jegyvásárlásra sem elővételben sem az előadás előtt. Jegyvásárlásnál javasoljuk időben megvásárolni a jegyeket a kicsigesztenye.jegy.hu oldalán, mert a jegyek hamar korlátozott számban lesznek elérhetőek a nagy érdeklődésre való tekintettel.

Mit tehetek, ha a weblap nem működik rendeltetésszerűen?
A jegy.hu oldal használatához az alábbi böngésző programok használatát javasoljuk: Mozilla Firefox, Google Chrome. Amennyiben ezektől eltérő böngészővel használja a felületet és a működés során hibát tapasztal, kérjük próbálja meg a fentebb jelzett programok valamelyikével a használatot.

Mit tegyek, ha nem tudok megnyitni egy nézőteret?
Felhívjuk figyelmét, hogy a nézőteres jegykiválasztáshoz a böngésző programok újabb verziója javasolt. A legnépszerűbb böngésző programok új verzióját a következő oldalakról tudja letölteni:
Firefox letöltése – katt ide
Chrome letöltése – katt ide
Explorer letöltése – katt ide

Tudok jegyet foglalni?
Nem. Az Interticket online vásárlási rendszeren a jegyek időleges foglalása nem lehetséges. Amennyiben a jegyek kijelölésétől számított 12 perc múlva nem történik meg a jegyek kifizetése, a rendszer a kijelölt jegyeket automatikusan felszabadítja, és eladható állapotban visszahelyezi a nézőtérre.


Ezen az előadáson is mehet a Gyermekem a színpad elé táncolni?
A BOK Csarnokos előadásunkon kizárólag a Liza jegy vásárlásával van lehetőség a színpad előtti területen tartózkodni, ahogy az eddigi előadásainkon. Az egyéb, lelátós helyeken erre nem lesz lehetőség biztonságvédelmi okokból. Kérjük, a jegyek tartalmát olvassa el vásárlás előtt!